Sponsoring O.V.V. Animo

Wat O.V.V. Animo je biedt, vind je bij een ander niet!!!
Sport en sponsoring gaan hand in hand. Zonder financiële ondersteuning van het bedrijfsleven, geen prestaties die tot de verbeelding spreken.
Dit geldt ook voor O.V.V. Animo die de beste opleiding voetbalvereniging wil worden van Nederland, maar die wel sociaal gebonden vereniging wil zijn en die net zo afhankelijk van externe gelden dan andere clubs.

Historie sponsoring bij O.V.V. Animo.
Opleiding voetbalvereniging O.V.V Animo gevestigd op ’t lood in Alkmaar is een dynamische vereniging met “gedrag, normen en waarden”, die jeugdspelers opleidt tot betere voetballers met het oog op de toekomst waar prestatie en plezier normen en waarden hoog in het vaandel staat.
Verder willen wij onze jeugdtrainers, jeugdleiders de mogelijkheid bieden om cursussen te volgen om zichzelf te bekwamen in hun functie.
De vereniging heeft voor elk elftal een kledingsponsor. Daarnaast zijn er andere sponsoren die de vereniging op elke manier ondersteunen.

Huidige sponsors van O.V.V. Animo

De advertentie mogelijkheden

Adverteren op de website, jouw bedrijf op onze website? neem contact op voor de tarieven en opties.

Jou persoonlijke vlag bij O.V.V. Animo? Hiermee bereik je gemakkelijk honderde mensen! voor meer informatie en tarieven gelieve contact op te nemen

Adverteren op een bord langs de wedstrijd velden? Dit is mogelijk bij O.V.V.Animo! neem contact op voor meer informatie en prijzen.

Sponsor worden van onze tenue’s? Of jou naam hier op gedrukt? Dit is mogelijk, neem contact op voor de mogelijkheden.

Voor meer informatie en tarieven

Gelieve contact op te nemen