U15-1 Voorjaarskampioen 2017

Zaterdag 15 april een spannende dag voor het team U15. De jongens wisten al dat ze kampioen waren na 7 wedstrijden van het voorjaars seizoen 2016/2017 maar tot op heden waren ze ook nog steeds ongeslagen. Dan ga je natuurlijk voor ongeslagen kampioen!

Om er een bijzondere middag van te maken werd er allereerst een wedstrijd gespeelt om 11.00 uur door het nieuwe team van o.v.v. Animo U11 tegen Vesdo uit Schagen op het thuisfront. De nieuwe pupillen hebben het uitstekend gedaan met een winst van 9-1, een mooi begin en natuurlijk veel belovend voor het nieuwe seizoen 2017/2018.

Om 12.00 uur begon de U15 met een speciale warming-up met muziek erbij op het hoofdveld om de benen extra los te maken en de zenuwen een beetje weg te dringen. Om 13.00 uur klinkt het start fluitsignaal voor de wedstrijd tegen de Zouaven U15. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden en al vrij snel scoorden de Zouaven de 0-1. Halverwege de wedstrijd maakte o.v.v. Animo de stand weer gelijk naar 1-1. Spanning ten top dus. Vlak voor de rust scoorde de Zouaven 1-2. Hiermee gingen we de rust in en aan de thee.
Na de rust waren de zenuwen wat gedrukt en kwam o.v.v. Animo sterk terug en viel al snel de 2-2. Na nog een aantal mooie kansen van beiden kanten eindigde de wedstrijd dan toch in 3-2 . Wat een blije jongens en sportieve wedstrijd. Reden voor een feestje in de kantine.

Voor al onze jongens en voor de spelers van de Zouaven een heerlijk patatje want van een inspannende wedstrijd krijg je toch wel honger. Daarna de uitreiking van “Ball of Respect” welke werd uitgereikt door René van der Schee aan keeper Terrence Nauta.


Natuurlijk was er ook een mooie beker voor het team en krijgt elke speler en ouders een mooie animo pen (een club om niet meer te vergeten). Ook AZ had nog een leuke prijs voor de kampioenen en geeft het hele team een rondleiding in het AZ stadion. Natuurlijk was er voor de trainer Eric Benedictus en oprichter René van der Schee nog een presentje in de vorm van een ingelijste groepsfoto voor hun inspanningen die hiervoor mede gezorgd hebben.

1 jaar na oprichting van de club O.V.V. Animo hebben we gelijk al een kampioen. Gefeliciteerd en complimenten voor het hele team, dat met veel inzet en doorzettingsvermogen zo ver is gekomen en waar normen en waarden voorop staan.

Mocht je interesse gewekt zijn en ben je ook een doorzetter, iedereen is welkom voor een proeftraining, zie op onze website ovvanimo.nl

Wij gaan er in elk geval weer voor aankomend seizoen en misschien zien we jou ook tegemoet bij een van de teams.

 

Reacties gesloten