Verslagen

Verslag 18-03-2017

De wedstrijd van vandaag tussen LSVV JO15-2 en U15-1 werd gestreden op de scherpst van de snede waar U15-1 al na 10 minuten op een voorsprong kwamen maar LSVV JO15-2 liet het hier niet bij zitten en zetten dit voor de rust gelijk. De coaches van U15-1 hadden de spelers goed toegesproken dat ze toch meer rust in hun spel moest brengen en elkaar beter moesten coachen waardoor ze beter gingen voetballen en wisten daarom toch de winst naar hun toe te halen.
De winst is er maar elke wedstrijd wordt het zwaarder, het lijkt de eredivisie wel!
Maar toch gefeliciteerd jongens en op naar de Zouaven!


Verslag 11-03-2017

Vandaag een wedstrijd gezien waar beide elftallen voor de winst gingen.
Adelbert JO15-01 gaf de eerste helft goed partij maar wist niet de kansen af te ronden waar OVV Animo de kans wel benutten en ging rusten met een 0-1 voorsprong.
Na de rust wist Adelbert JO15-1 al snel de 1-1 te maken door een verdedigings fout van OVV Animo U15-1
OVV Animo wist deze fout goed te maken en wist door goed te combineren de fout om te zetten naar een 1-4 voorsprong door mooie doelpunten en ZEKER de laatste door onze jongste speler!
top jongens! en ga zo door!


Verslag 10-12-2016

OVV Animo JO15-1 (zat) – ODIN 59 JO15-1 (zat) 0-0   1 – 1     

Om 11.30 uur was er eerst een fotosessie voor de spelers en daarna een goede bespreking doorbreken begeleiders hoe wij tegen de koploper ODIN 59 JO15-1 zullen gaan voetballen en dat de teamspirit bovenaan zou staan i.p.v. winnen.
De opstelling moest aangepast worden om dat Marko nog ziek is (beterschap).
Er waren na de bespreking geen vragen over de opstelling en als wij de bal zouden hebben  gingen wij 1-4-4-2 spelen. De eerste helft ging de strijd gelijk op en aan beide zijden kansen en iedereen werkte hard voor elkaar, wat mooi was om te zien en wat de spelers ook aangaven in de rust, dat dit lekker voetballen was. De 2e helft wilde beide teams scoren waar OVV Animo de meeste mogelijkheid kreeg maar door een slimme vrije trap wist ODIN 59 te scoren door een mooie volley waardoor OVV Animo op een 0-1 achterstand kwam. OVV Animo liet het er niet bij zitten en door goed te voetballen en nog 6 minuten op de klok wisten ze toch nog de 1-1 te maken, wat ook de eindstand bleef.
Natuurlijk zijn er nog puntjes waar het team aan moet werken maar gelijk spelen tegen de koploper is voor OVV Animo JO15-1 en de begeleiding zeker een overwinning!!

Een SUPER TROTSE voorzitter

Reacties gesloten