Aanleiding/Doelstelling

Aanleiding

Binnen de vereniging zijn scheidsrechters en assistent-scheidsrechters nodig om de wedstrijden te lijden. Zonder scheidsrechters wordt voetbal niet gespeeld. Jonge scheidsrechters worden nu nog in het ‘diepen’ gegooid. Het doel is om de scheidsrechters van O.V.V. Animo te begeleiden en te trainen zodat ze plezier blijven houden in het fluiten en de kwaliteit van de verenigingsscheidsrechters omhoog gaat.

Doelstelling

Doelstellingen van dit arbitrageplan is om binnen O.V.V. Animo te komen tot goed opgeleide scheidsrechters en assistent scheidsrechters. De scheidsrechters en assistent-scheidsrechters moeten plezier houden in het fluiten en vlaggen.

Voor scheidsrechters en assistent-scheidsrechters is de spelregelkennis van essentieel belang. Hier willen we op allerlei manieren aandacht aangeven zodat dit in de toekomst naar een nog hoger niveau wordt getild. Daarnaast is het voor scheidsrechter makkelijker fluiten als de spelers en assistent-scheidsrechters de spelregels ook beheersen.

Uiteindelijke moeten alle wedstrijden op een kundige wijze door een goed opgeleide scheidsrechter en assistent-scheidsrechter geleid worden.

Reacties gesloten